Uitbreiding Cross Seizoen

De oplettende Facebook / website bezoeker is het vast al wel opgevallen maar in korte tijd zijn er nog 2 extra wedstrijden toegevoegd aan de Cross kalender voor 2018.

23 september: Battle of the Basse, na al aantal jaar als toeschouwer bij de Battle of the Basse te zijn geweest, zullen we deze keer zelf meedoen. Na een oproep op diverse media of er interesse was voor een standaard 1800 klasse was dit de uitgelezen kans om met de Corsa zelf mee te gaan doen.  Gezien deze wedstrijd een week voor de laatste competitie wedstrijd van de ASN is biedt dit een mooie kans om wat dingen te testen mede voor volgend jaar met de Corsa C 🙂 … Daarover later meer!

7 oktober Maurik, een aantal jaar geleden al eens gereden bij ACC Geffen in Oss en dit was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Het heeft wel even geduurd maar dit jaar gaan we naar Maurik om weer eens de Corsa los te laten op een klei baan in de std. 1600 klasse. Dit zal dan ook tevens (voorlopig) de laatste wedstrijd zijn met de Corsa B.

Door deze 2 extra wedstrijden hebben we in 2018 een Autocross “Tripple-Header” en sluiten we het jaar dus af met 3 wedstrijden in 3 weken.

Hou Facebook/website scherp in de gaten voor het laatste nieuws!

Vriendelijke Groet,

Team ACT Emmeloord